Hantverkare som vet vad de gör

Det är en ynnest att få bevittna människor som är duktiga på sitt arbete. Det är inte speciellt vanligt att man blir överraskad av ett färdigt resultat, många gånger blir det mer eller mindre som man vill att det skulle bli, medan det andra gånger istället blir betydligt sämre. Men ibland så slår faktiskt blixten ner, ibland får man vara med om de där tillfällena som man, i princip, enbart har hört sagor om. Nämligen de tillfällena där det blir bättre än vad man först trodde. Jag var med om ett sådant tillfälle för enbart några veckor sedan.

Jag har länge velat ha en bastu i huset, och jag har samtidigt också haft utrymmet för det mycket smidigt i källaren. Jag har väl haft bilden av att jag någon gång skulle bygga den själv, men allteftersom tiden går så skjuter man upp de här drömprojekten och behöver helt enkelt ta itu med sådan som är mer prioriterat. Det har gett mig en ofärdig bastu i snart åtta år, men så för några månader sedan så bestämde jag mig för att förändra det.

Jag blev tipsad av en bekant om Konsthantverkarna. Till en början trodde jag att de sysslade mest med inredning och detaljer, men de såg till att ordna allt som behövdes och byggde bastun, läcker och fin. Det som gör att jag kan rekommendera dem extra är arbetet som de sedan la ner på trädetaljerna. De visade verkligen att de har en känsla för hur trä fungerar och jag kan inte bli mer nöjd än jag är. En helt unik bastu, enbart för mig själv.

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *