Om min blogg

Det är en ära för mig att få tillfälle att berätta om en av många ljusglimtar i mitt liv, nämligen om Ånge Modellflygklubb. Det är en klubb som inte längre är aktiv, men jag var i många år medlem i den och jag saknar inte enbart själv flygandet tillsammans, utan också den härliga sammanhållningen som vi hade i klubben. Det är sorgset att klubben är nedlagd, men med hjälp av den här sidan så hoppas jag att jag kan förvalta det minne som klubben har lämnat efter sig. De har gjort sig förtjänta av det, och jag anser att det är viktigt att bevara minnena eftersom att de har betytt så mycket för så många.

Men det är inte allt som bloggen kommer att handla om, för det är trots allt jag själv som sitter bakom rodret. Det är jag som har ansvaret, och privilegiet, att styra det här planet dit jag vill, och därför kommer jag som person vara ett framträdande ämne här på bloggen. Förhoppningsvis tycker ni att jag är lika intressant som modellflygning är så med de orden vill jag önska er mycket nöje här på bloggen!