Välkommen till min blogg!

Välkomna alla fantastiska människor där ute i vårt avlånga land! Jag som skriver heter Lars och är en riktig flygare. Jag älskar allt som har med flygplan att göra, vilket i sin tur gjort att jag i många år har sysslat med modellflygning. Saken är nämligen den att jag aldrig haft kvalifikationerna till att ta ett flygcertifikat, så jag kommer aldrig få flyga ett stort riktigt plan. Det har dock sina orsaker och är inget som längre bekymrar mig, men alternativet är minst sagt lika fullgott. Att flyga ett modellflygplan är nämligen otroligt roligt, och att du sedan kan sätta ihop det lite som du vill är en kreativ sida som jag uppskattar i det hela.

Även om det kommer handla mycket om modellflygplan och Ånge Modellflygklubb så kommer också bloggen handla mycket om mig själv. Mitt liv består av betydligt mycket mer än enbart flyg, och jag tänkte att den här bloggen skulle få vara berättelsen om mig själv, där flyg och flygplan utgör en viktig del. Det kommer att bli mycket olika vardagsbetraktelser, och det är ingenting som jag räds för. Jag lämnar gärna ut mig själv och mina åtaganden, och ju mer personer som känner mig desto bättre. Jag tycker om att lära känna nya människor, och kan bloggen ge mig nya bekantskaper så är det en stor vinst i sig!

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *